Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dikeoulakos: ”Este evident că înțelegem diferit cooperarea și comunicarea!”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
10.01.2013

George Dikeoulakos nu mai este antrenorul CSM Târgoviște. Tehnicianul grec a declarat pentru site-ul lovewomensbasketball.com că a încercat să continue colaborarea cu echipa și după pauza competițională de iarnă, dar din cauza unor probleme de ”cooperare și comunicare” a fost nevoit să renunțe.

Sunt pus în situația neplăcută de a anunța că, din mai multe motive, nu mai antrenez pe CSM Târgoviște. Chiar dacă am știut de problemele de la echipă care au apărut cu câteva zile înainte de Crăciun, m-am întors și am fost prezent la reluarea pregătirilor dorind să continui pe calea magnifică pe care am creat-o în baschetul românesc. Acum este mult prea evident că noi toți înțelegem diferit cooperarea și comunicarea. Vreau să spun că sunt foarte mândru de ceea ce am realizat până acum, să mulțumesc jucătoarelor, staff-ului, conducerii echipei și tuturor suporterilor români care ne-au susținut și care m-au tratat cu căldură în această țară. Doresc din toată inima numai bine echipei și noului antrenor, a spus Dikeoulakos pentru sursa citată.

La partidele din Cupa României cu BC Danzio Timișoara pe banca echipei a stat Florin Nini, antrenorul cu care CSM câștiga eventul în sezonul trecut și care în prima parte a campionatului 2012/13 a fost secundul lui Dikeoulakos.

La puțin timp după finalul turului de campionat și al eliminării CSM Târgoviște din Euroligă, cotidianul ProSport a publicat informații despre un ”colaps financiar” care a condus la plecarea mai multor jucătoare și a antrenorului.  Gabriel Boriga, managerul clubului și primarul Municipiului Târgoviște, a negat informația și chiar a afirmat că Dikeoulakos va continua colaborarea cu formația al cărei oficial este.

2 comentarii la aceasta stire:
  • and :

    Doua puncte
    1 - CSM Targoviste nu e eliminata din EuroLeague.
    2 - Referitor la blog-ul privind premiul concursului de pronosticari al turului LNBF:
    Este rusinos cum s-a comportat conducerea/patronul anumitei echipei din Pitesti. TotalBaschet a publicat/promovat, i-a facut reclama zinica pe site si a botezat concursul cu numele echipei in schimbul unui jerseu sau trening ce s-ar acorda ca premiu locului 1 in concurs. Aceata promovare si reclama ar costa mult mai mult decit un jerseu si totusi seful acestei echipe nu a fost in stare sa se achite de promisiune. Cu astfel de "a-mici"...
    Pe de alta parte e foarte frumos din partea conducerii acetui site ca s-a decis sa trimita premiul castigatorului, cumparat pe contul propriu al TotalBaschet. Gest de fair-play. Felicitari!

    cu 11 ani în urmă (10.01.2013) Raspunde
  • Costin :

    @and
    1 - am rectificat...
    2 - in urma anuntului public in legatura cu gestul pe care l-a facut, managerul echipei CS Amicii s-a decis sa se achite de datorie...

    cu 11 ani în urmă (11.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!