Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo București o învinge pe BCM U Pitești

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
06.09.2015

Bobrov

Dinamo București continuă serie rezultatelor pozitive din presezon. Formația condusă de Aco Todorov a învins-o pe BCM U Pitești în deplasare, scor 72-52.

Partida a fost una controlată în totalitate de către bucureșteni. De subliniat este faptul că BCM U a putut conta la acest joc pe aportul a doar 4 jucători străini. Dintre aceștia, doi au suferit accidentări în timpul partidei, nemaiputând continuă. Astfel, Rihards Kuksiks a jucat doar în prima parte a meciului, iar Pedja Stamenkovic a evoluat aproximativ 20 minute. Dinamo s-a bazat pe 5 jucători străini.

Marcatorii jocului:

BCM U Pitești: Aleksandar Mladenovic – 13 puncte, Adrian Tudor – 8 puncte, Alexandru Neguț – 7 puncte, Vyacheslav Bobrov – 6 puncte, Cătălin Vlaicu – 6 puncte, Bogdan Stăncuț – 5 puncte, Lucian Chirof – 4 puncte, Pedja Stamenkovic – 3 puncte

Dinamo București: Noah Dalhman – 17 puncte, Pavel Marinov – 10 puncte, Nenad Sulovic – 10 puncte, Tal Omer – 9 puncte, Karolis Babkauskas – 9 puncte, Iulian Orbeanu – 8 puncte, Hrvoje Vucic – 7 puncte, Vlad Corpodean – 2 puncte

BCM U Pitești are un bilanț de 2 victorii și 4 înfrângeri în acest presezon. În schimb, Dinamo a câștigat 4 meciuri din cele 5 disputate. De menționat că la niciun meci disputat, cele două echipe nu s-au putut baza pe toți jucătorii străini.

Formația din Pitești se va deplasa la sfârșitul săptămânii viitoare la Târgu-Mureș, pentru participarea la Cupa Mureș. Următorul meci amical al dinamoviștilor se va desfășura astăzi la București, împotriva celor de la Energia Târgu-Jiu.

foto: BCM U Pitești (facebook)

5 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești adu :

    meci
    Cred ca ar mai trebui mentionat ca a fost al treilea meci in 3 zile pt pitesti.oricum pana acum slaba pregatirea.jucatorii sunt ok.dar...pana acum echipa trebuia sa fie omogena cat de cat.sper macar ca romanii sa fie bine pregatiti...deoarece au prins minute ca niciodata.sper sa fie buna tactica de pregatire..desi ma indoiesc

    cu 8 ani în urmă (06.09.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Rudolf :

    Adu
    Ce tactica? Avem lot complet ca sa ne dam cu parerea? Atunci cred ca putem. Castigul acestor amicale sunt romanii. Alta va fi fata cu Ross si inca un om mare.

    cu 8 ani în urmă (06.09.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    tactica
    Ma refeream la tactica de pregatire.la programul in sine.de tactica echipei nici nu se pune problema deocamdata.probabil ca in urmatoarele 2 turnee.dupa parera mea...in situatia celor 3 pcte in minus,trebuia sa avem deja lotul format .si cu cateva meciuri de pregatire.dar poate valoarea antrenorului si a jucatorilor straini ne vor ajuta

    cu 8 ani în urmă (06.09.2015)
    • FC Argeș Pitești Rudolf:

      re
      Acum avem lotul complet, cu venirea lui Jogela. Sper sa fie totul bine. Echipa pare una foarte buna. La fel si antrenorul! PS: Dinamo a batut-o azi pe Energia la 26 puncte, in conditiile in care Energia a jucat cu 6 straini (joaca si in EuroChallenge)!

      cu 8 ani în urmă (06.09.2015)
    Raspunde
  • tzontzolino :

    re
    La Dinamo e ceva dubios... nu au mari vedete cu CV dar bat pe toata lumea! Pitesti oricum a jucat mai mereu cu minim 3 romani pe teren in vreme ce Dinamo era doar cu Omar pe teren in unele momente. Se vede ca sunt doar niste amicale!

    cu 8 ani în urmă (06.09.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!