Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo va primi vizita celor de la CSM CSU Oradea

Eduard Popa

Eduard Popa
15.10.2017

dinamo csm csu oradea

Dinamo București va avea o misiune dificilă luni, în ultimul meci al celei de-a doua etape a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Pe terenul roș-albilor se deplasează cei de la CSM CSU Oradea.

Băieții lui Cristian Achim trebuie să își ia revanșa după ce au pierdut pe teren propriu meciul cu CSU Sibiu, scor 73-72. „Este absolut stupid cum am pierdut. Trebuie să ținem capul sus, nasul jos și să muncim mai mult”, a spus Achim după înfrângerea suferită de orădeni.

De partea cealaltă Dinamo a pierdut în prima etapă pe terenul Stelei, scor 97-65. Giani Zaharie a înscris 16 puncte, Andrei Iliescu 12 și Andrei Vizitiu 11 pentru echipa 100% românească propusă de Dinamo în acest sezon.

Se anunță un duel favorabil orădenilor, chiar dacă le lipsește Martin Zeno, accidentat în meciurile europene. Sezonul trecut CSM CSU Oradea a câștigat primul meci, cu 77-66, în timp ce Dinamo a obținut un succes remarcabil, cu 93-81, în luna februarie. Din lotul dinamoviștilor făceau parte Danilo Tasic, Deven Mitchell sau Marko Sutalo. Dinamo conduce cu 13-11 pe CSM CSU Oradea la confruntările directe din 2015.

Partida dintre Dinamo București și CSM CSU Oradea se va juca de la ora 13:00, la Sala Dinamo din Capitală.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!