Stiri

Doi foști jucători în LNBM, calificați în play-off-ul din Grecia

Radu Bărăian

Radu Bărăian
11.05.2015

În weekend-ul recent încheiat s-a pus capăt sezonului regulat din campionatul Greciei de baschet masculin. Olympiacos Pireu a câștigat la pas sezonul regulat cu un bilanț de 25 de victorii și o singură înfrângere, fiind urmată de rivala Panathinaikos Atena, care a terminat cu 23 de meciuri câștigate și 3 pierdute. 

Doi baschetbaliști care au activat în trecut în campionatul din România vor evolua în acest sfârșit de sezon în puternicul play-off al campionatului elen. Mai exact, Edi Sinadinovic, fost jucător la BCM U Pitești și BC Mureș, a terminat sezonul regulat pe locul 3 alături de Paok Salonic. De cealalată parte, grecul Giorgios Tsiaras, fost component al medieșenilor de la Gaz Metan, va juca în echipamentul celor de la Aris Salonic, formație clasată pe locul 4 la finalul celor 26 de etape. 

Play-off-ul va debuta în data de 13 mai, excepție făcând seria dintre Olympiacos și Koroivos, având în vedere faptul că formația din Pireu se va afla la sfârșitul săptămânii la Madrid cu ocazia Final Four-ului Euroligii. Această serie va începe în 21 mai. 

Duelurile din faza inaugurală a play-off-ului campionatului elen:

Olympiacos (1) vs. Koroivos (8)

Panathinaikos (2) vs. Kolossos (7)

Paok (3) vs. AGOR (6)

Aris (4) vs. AEK Atena (5)

Această fază se va juca pe sistemul „cel mai bun din 3 meciuri”. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

4 comentarii la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu energiafan4ever :

    .
    De fostul jucator al Energiei, Kostas Kakaroudis, ce se mai aude ? :)

    cu 8 ani în urmă (11.05.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Radu Bărăian:

      Kostas Kakaroudis
      Ultima dată a fost în lotul celor de la PAOK, a jucat 13 meciuri acolo. Ulterior s-au despărţit, iar acum e liber de contrat, din ce se pare, fără echipă...

      cu 8 ani în urmă (11.05.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Radu Bărăian:

      *contract
      A jucat 27 de meciuri mai exact la PAOK, 13 în campionat şi 14 în EuroCup.

      cu 8 ani în urmă (11.05.2015)
    Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu energiafan4ever :

    mersi
    Multumesc frumos de lamurire. Am vazut pe pagina lui de facebook cum ca ar fi facut o ruptura de ligamente..poate aceea este cauza despartirii

    cu 8 ani în urmă (11.05.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!