Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "Îmi doresc să anihilez toți jucătorii buni de la Craiova"

Paul Olar

Paul Olar
21.02.2014

"U"-BT Mobitelco primește sâmbătă vizita formației SCM U Craiova, într-una din cele mai interesante dispute ale etapei a-XIX-a.

Dorin Pintea, tehnicianul clujenilor, a participat joi la o conferință de presă, cu ocazia căreia a vorbit despre duelul cu oltenii.

"Ne așteaptă sâmbătă încă un meci foarte greu și foarte important pentru noi. Craiova este o echipă care și-a intrat în ritm acum, după meciurile de început de campionat și cele din Liga Balcanică. Din acest an, au început să joace un baschet foarte bun și în ritm alert. În plus, au acumulat și experiență internațională, deci vin cu dorința de a câștiga."

Totodată, "Bobo" a identificat principalele amenințări venite din partea doljenilor.

"Îmi doresc să anihilez toți jucătorii lor buni, pe lângă Travis Bureau mai sunt Seals, Kovac, mai nou au adus un pivot, pe Tyler, Bogdan Popescu, au guri de foc foarte bune și, după părerea mea, toți sunt buni. Este Sokk, conducătorul de joc nou, Babic... Au o echipă foarte bună, cu jucători cu valoare individuală ridicată și va fi foarte, foarte greu să anihilam pe toți."

În fine, antrenorul a vorbit și despre efectivul echipei sale.

"Sparks a reintrat în programul echipei, săptămâna trecută a făcut o entorsă, dar a revenit, nu avem probleme de lot. Așteptăm publicul la sală, mi-aș dori să fie sală arhiplină în următoarele patru meciuri, pentru că avem foarte mare nevoie de ei." A spus Pintea, conform site-ului u-mobitelco.ro

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!