Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: „Ar fi extraordinar să batem și la Tîrgu Mureș, și acasă pe Steaua”

Noémi Csiki

Noémi Csiki
06.12.2013

Dorin Pintea, tehnicianul echipei clujene, se așteaptă la un meci dificil și își dorește două victorii în cele două partide rămase din turul campionatului.

Ne așteaptă din nou un meci foarte greu la Tîrgu Mureș. Mureșul este o contracandidată a noastră pentru un loc cât mai bun în clasament, este o echipă foarte bună, cu jucători experimentați și foarte buni aruncători de la linia de trei puncte. În campionatul nostru nu mai contează dacă ai patru victorii sau patru înfrângeri, oricine poate câștiga și oricine poate pierde. La ora actuală, sunt foarte echilibrate echipele și orice rezultat este posibil. Ar fi extraordinar să batem și la Tîrgu Mureș, și acasă pe Steaua, ar fi foarte bine pentru noi, ar fi doi în unul, cadou și de Moș Niculae, și de Moș Crăciun.

U Mobitelco Cluj se va deplasa la Tîrgu Mureș pentru meciul care începe sâmbătă la ora 20:00.

Sursa: u-mobitelco.ro

Foto: Manases Sándor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!