Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "Felicit băieții pentru dăruire"

Paul Olar

Paul Olar
14.05.2014

"U"-BT Mobitelco a fost înfrântă în al doilea joc din semifinale. Clujenii au cedat, scor 90-67, pe terenul lui CSU Ploiești, însă Dorin Pintea ține să își felicite elevii.

"Alb-negrii" au avut o atitudine corespunzătoare și în consecință au repurtat o victorie în Prahova, fapt ce l-a mulțumit pe tehnician.

"După meciul de ieri, astăzi a fost mult mai greu. Nu am avut prospețime în joc și concentrare. Felicit băieții pentru dăruire, au luptat, a fost un meci greu și s-a jucat cu încrâncenare. Mă bucur că am câștigat un meci la Ploiești și, cel mai important, e bine că nu avem alți accidentați în lot. Ne așteaptă două meciuri foarte grele la Cluj și încă de pe acum vreau să fac un apel la suporteri, să vină în număr cât mai mare la sală să ne încurajeze." A declarat Pintea, conform u-mobitelco.ro

*Foto: Răzvan Păsărică/rpressport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!