Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "Ne dorim să păstrăm obiceiul de a nu pierde acasă"

Paul Olar

Paul Olar
23.02.2014

"U"-BT Mobitelco a repurtat o nouă victorie sâmbătă seara, cu ocazia partidei împotriva formației SCM U Craiova. Scorul final a fost 96-86, iar recuperările ofensive au înclinat într-o oarecare măsură balanța în favoarea câștigătoarei, după cum afirmă și Dorin Pintea.

Tehnicianul a explicat succesul băieților de pe malul Someșului, "Bobo" declarându-se mulțumit.

"Din nou sunt fericit, astăzi și mai fericit decât după meciul cu Sibiul, pentru că am jucat mult mai bine. Am avut în față o echipă care a opus rezistență pe tot parcursul meciului, chiar au condus o bună perioadă de timp, deci a fost un meci echilibrat și disputat, pe care am reușit să îl câștigăm. Au avut o zi de excepție la trei puncte, peste 50% procentaj, dar printr-o agresivitate mai bună a noastră în apărare am reușit să contracarăm aruncările lor. Ne dorim să păstrăm obiceiul de a nu pierde acasă. Doresc să remarc evoluția foarte bună și recuperările în atac pe care le-am avut astăzi." A spus Pintea, citat de u-mobitelco.ro

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    "U"
    Tare mi frica ca o sa vi se urce la cap si o sa pierdeti lamentabil!

    cu 10 ani în urmă (23.02.2014)
    • tzontzolino:

      etapa cu pitesti
      Sambata jucati cu Pitesti...a 4a oara sincer cred ca ne bateti....speram ca poate facem o figura frumoasa!

      cu 10 ani în urmă (23.02.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!