Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: „Nu ne permitem să facem pași greșiți”

Paul Olar

Paul Olar
17.10.2015

U-Banca Transilvania își măsoară forțele cu CSU Atlassib Sibiu, într-un duel programat astăzi, la ora 20:00, în direct la Digi Sport.

Înaintea confruntării, clubul de pe malul Someșului a organizat o conferință de presă, invitându-i pe Cătălin Baciu și pe antrenorul secund Dorin Pintea. Iată ce întrebări a primit tehnicianul amintit:

Ce părere aveți despre parcursul înregistrat de CSU Sibiu până la ora actuală?

Au avut primul meci la Timișoara, care a fost un joc considerat ușor. Al doilea l-au disputat împotriva Stelei, o pretendentă la titlu. Deci nu poți să judeci o echipă după două meciuri dezechilibrate.

Sibienii au dat o replică solidă Mureșului în Cupa României...

Nu putem să comparăm meciurile din Cupă cu cele din campionat. În Cupă joci automat cu doi români și, după cum se observă, Sibiul nu are români valoroși în afară de Octavian Popa Calotă.

Duelul cu Sibiul va oferi totodată o reîntâlnire cu Boris Lalovic. Cum îl vedeți în angrenajul sibian?

Lalovic a venit mai târziu la echipa lor. După părerea mea, el încă nu este angrenat. Am urmărit toate meciurile lor din Cupă și campionat și mi-am dat seama că încă nu s-a integrat în sistemul echipei. Este însă un jucător important.

Care dintre străinii Sibiului v-a impresionat până acum?

Mi-a plăcut de Kevin Hardy foarte mult, dar au potențial și ceilalți baschetbaliști. Mă refer la William Paul, pe poziția patru, respectiv cinci sau la fundașul Marek Klassen.

Cum îl vedeți pe Dan Fleșeriu ca antrenor?

Eu îl cunosc pe Dan Fleșeriu de când era antrenor aici, la Cluj. Este o persoană foarte serioasă și sunt ferm convins că va face tot posibilul ca trupa din Sibiu să joace un baschet bun.

Mai este catalogat acest meci ca fiind un Derby al Ardealului?

Bineînțeles că este un Derby al Ardealului. Întotdeauna sibienii au venit cu dorință de a câștiga, de a face surpriză. Și anul trecut au făcut o surpriză aici, câștigând la un punct. Asta este viața, meciurile de baschet se joacă pe teren, iar noi nu ne permitem să facem pași greșiți. Tratăm cu maximă seriozitate partida!

Foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!