Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "Oradea a jucat un pic mai bine în momentele importante"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
02.10.2013

Dorin Pintea, antrenorul principal al U Mobitelco Cluj-Napoca, a vorbit despre eșecul echipei pe care o conduce în partida de deschidere a sezonului regulat în Liga Națională de baschet masculin - ediția 2013/14. Echipa de pe Someș a pierdut cu scorul de 68-76.

"A fost un meci aprig disputat după cum mă așteptăm. Știam că va fi o partidă grea, în care cei care vor avea mintea mai limpede pe final vor câștiga. Felicit echipa orădeană, a jucat un pic mai bine decât noi în momentele importante ale acestui meci.

Cred că Oradea a avut puțin noroc cu câteva șuturi de trei. Au fost situații în care cum au prins mingea au aruncat. Au băgat, iar noi am ratat pe final. Cum spuneam, ultimele decizii, în ultimele două minute.

Am avut procentaje slăbuțe la două puncte, la jocul sub panou. S-a văzut lipsa lui Silvășan, care putea să mai fructifice niște acțiuni de sub panou, dar asta este. Sparks a recuperat bine, dar acesta este rolul pivotului pe teren, să recupereze. Astăzi am recuperat mai mult decât adversarul."

Pintea a răspuns întrebărilor cu privire la absența lui Silvășan, respectiv la arbitrajul din această partidă:

"Mihai Silvășan s-a accidentat la ultimul antrenament și nu l-am putut folosi. Pot să spun că avem noroc, deoarece nu este foarte gravă accidentarea sa. Sperăm să-l recuperăm pentru următorul meci. Doctorii ne-au recomandat să nu-l folosim la Oradea. 

Nu am să comentez niciodată deciziile arbitrilor. Sper că sunt persoane abilitate care să studieze deciziile arbitrilor din ultimele minute. Atât. Nu pot să dau vina pe niciun arbitru. Sunt oameni în măsură să evalueze arbitrajul și să stabilească cu ce unități de măsură s-a fluierat."

Foto: Manases Sandor (u-mobitelco.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!