Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "Până la urmă pentru noi, ar fi foarte bun un loc trei"

Paul Olar

Paul Olar
26.05.2014

Eșec suferit de "U"-BT Mobitelco, în decisivul cu CSU Ploiești. Ardelenii au fost învinși de prahoveni cu scorul de 77-68, urmând să dea în finala mică peste BC Mureș Târgu-Mureș.

În ciuda rezultatului, Dorin Pintea a ținut să își felicite elevii, care le-au dat emoții adversarilor pe final de meci. Silvășan și compania s-au apropiat în numeroase rânduri de adversari, aspect ce l-a mulțumit pe tehnicianul amintit.

"Țin să felicit toată echipă pentru dăruire și pentru jocul prestat în cele cinci meciuri cu Ploieștiul. A fost o serie infernală, nu a fost nimic ușor, iar acum nu ne mai rămâne decât să ne luptăm pentru locul 3. Chiar dacă am fost foarte aproape de finală, până la urmă pentru noi, în acest sezon, ar fi foarte bun un loc trei. Le mulțumesc încă o dată jucătorilor pentru că până la seria cu Ploieștiul nimeni nu ne dădea vreo șansa  și preconizau un 0-3 sec, dar iată că am reușit să ajungem cu armele noastre până în decisiv. În această seară a fost un meci pe contre, cu reveniri, am luptat până la capăt, am avut însă o zi mai puțin fastă la aruncările de trei puncte și de asemenea am pierdut multe mingi. Cred că aici s-a decis soartă meciului." A spus antrenorul, potrivit u-mobitelco.ro

*Foto: Andor Marton

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel :

    RESPECT!
    Desi pe parcursul sezonului regulat au fost suisuri si coborasuri care au ridicat multe semne de intrebare inclusiv la adresa antrenorului, nu stiu cum a reusit, dar pana la urma a armonizat echipa si i-a pus cu botul pe labe pe "razvratiti". Jos palaria, Bobo, ai iesit demn, cu capul sus din aceasta incercare! Sper c-ai gasit reteta castigatoare si vom continua si la anul impreuna.

    cu 9 ani în urmă (27.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!