Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "Sunt sigur că băieții se vor mobiliza pentru aceste ultime partide"

Paul Olar

Paul Olar
30.05.2014

Înfrânți de două ori în sezonul regulat, clujenii intenționează să își ia revanșa în fața mureșenilor, cu ocazia finalei mici. Prima confruntare este programată sâmbătă, cu începere de la ora 18:00, iar Dorin Pintea anticipează un duel aprig.

Tehnicianul anunță că "alb-negrii" sunt conectați la duelul de mâine, deși au suferit un eșec în decisivul cu CSU Ploiești.

"Ne așteaptă din nou o serie foarte grea,  în care vom încerca să dăm tot ce avem mai bun pentru a câștiga și pentru a ne adjudeca medaliile de bronz. Sunt sigur că băieții se vor mobiliza pentru aceste ultime partide din sezon și sper să fie totul  bine.  După cele două serii jucate cu Sibiu și Ploiești  suntem în fața unei noi provocări , întâlnim pe BC Mureș, echipă pe care nu am reușit să o învingem în acest campionat. Sper să avem câștig de cauză în finală mică." A declarat antrenorul, potrivit u-mobitelco.ro

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!