Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea rămâne la U BT Cluj-Napoca

Paul Olar

Paul Olar
18.11.2014

Dorin Pintea va continua alături de U Banca Transilvania. Decizia antrenorului a fost anunțată prin intermediul site-ului oficial al clujenilor, care vine și cu o declarație a lui Mircea Cristescu ce poate fi lecturată printr-un click aici.

Potrivit sursei amintite anterior, Pintea va sta pe bancă alături de Marcel Țenter încă de la meciul programat astăzi, în compania maghiarilor de la Atomeronu Paks. Fluierul de final al încleștării se va da la ora 20:00.

Reamintim faptul că “Bobo” a părăsit gruparea ardeleană ca urmare a rezultatelor negative. Clujenii au repurtat două înfrângerii în EuroChallenge, la care se adaugă patru eșecuri în Liga Națională.

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

6 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe silviu :

    oare?
    De final sau de incepere la ora 20,00?

    cu 9 ani în urmă (18.11.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    mindrie
    " In nici un caz nu voi accepta sa fiu secund la aceasta echipa. Este MINDRIA mea si nu voi sta secundul nimanui" declara dl Pintea in 11 11 2014 Spuneati ceva de mindrie sau mi sa parut?

    cu 9 ani în urmă (18.11.2014)
    • YMCA alin67:

      bravo
      La suparare omul spune multe,pe care apoi le regreta. Mandria este in general un defect uman si de cele mai multe ori cu urmari negative. Este foarte bine ca a acceptat sa fie secund. Dupa cum am vazut in aceasta seara Pintea s-a bucurat sincer la reusitele fostilor si actualilor sai elevi. Decat sa tina degetele incrucisate,sa se bucure la infrangeri si sa duca campanii de denigrare ca unii de pe la alte cluburi,mai bine sa ajute echipa cat poate.

      cu 9 ani în urmă (18.11.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Si cine ti-o zis tie stimate telespectator emancipat ca el va fi secund? Fii atent ca daca ajunge CLujul in finala trebuie sa iti schimbi useru...sa nu uiti.

    cu 9 ani în urmă (18.11.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    foarte bine
    Dupa cum evolueaza echipa, mai trec 4 meciuri fara victorie si antrenorii pot sa faca rocada.

    cu 9 ani în urmă (18.11.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    mindrie
    Spre deosebire de altii eu am MINDRIE, nu-mi voi schimba user-ul, ma voi tine de promisiune Si da ai dreptate probabil nu va fi secund, probabil se va ocupa de pregatirea portarilor

    cu 9 ani în urmă (18.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!