Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea vorbește despre disputa cu Farul Constanța

Paul Olar

Paul Olar
05.04.2014

"U"-BT Mobitelco dă piept astăzi cu Farul Constanța, în ultima etapă a sezonului regulat 2013/2014. Ardelenii pleacă indiscutabil cu prima șansă, iar Dorin Pintea plănuiește să-i folosească în acest joc și pe baschetbaliștii tineri.

Tehnicianul speră la o prestație bună din partea echipei, pentru ca mai apoi, toate gândurile să meargă spre primul adversar din Play-Off.

"Odată cu meciul de mâine se încheie returul de campionat, un retur foarte greu și solicitant. În partida cu Farul Constanța voi încerca să folosesc toți jucători tineri, juniorii să vedem la ce nivel sunt, iar apoi vom începe pregătirea pentru play-off. Indiferent de adversarul pe care îl vom avea în primul tur din play-off vom încerca să jucăm cât mai bine și să ne calificăm în turul următor." A declarat Pintea, conform u-mobitelco.ro

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!