Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Două victorii pentru BCM U Pitești și Academic Plovdiv la Cupa Dinamo

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
24.09.2018

cupa dinamo rezultate

În perioada 22-23 septembrie, la sala polivalentă Dinamo din București, a avut loc unul din ultimele turnee amicale din presezonul 2018-2019. La acest turneu au participat 3 echipe din grupa valorică A a LNBM, mai exact Dinamo Știința București, BCM U FC Argeș Pitești și SCM U Craiova, dar și o echipă din prima ligă a Bulgariei, BC Academic Plovdiv.

În cursul zilei de sâmbătă s-au înregistrat următoarele rezultate:

SCM U Craiova vs. BCM U Pitești 75-76

Primul meci, care se va repeta in etapele 6 si 13 din sezonul regulat al campionatului masculin, a fost condus aproape în totalitate de piteșteni, până când elevii lui Aleksandar Todorov au inițiat o revenire pe finalul sfertului 3, ce a continuat și în sfertul 4, fiind foarte aproape de o victorie, având atacul la ultima fază.

Cel mai bun marcator de la alb-violeți au fost Ivan Siriscevic, cu 12 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă, iar de la craioveni s-au remarcat Porter Troupe, cu 17 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive și Holsey Kammeon, cu 16 puncte, 10 recuperări și 2 pase decisive.

Dinamo Știința București vs. BC Academic Plovdiv 65-76

A doua partidă a început destul de echilibrat, însa cei de la BC Academic Plovidiv au profitat de un sfert 2 mai slab al elevilor lui Tudor Costescu, sfert încheiat cu scorul 6-26. Chiar dacă dinamoviștii au revenit la o forma mult mai încurajatoare în sfertul 4, deznodământul partidei nu a mai putut fi schimbat.

De la Dinamo Știința București s-au remarcat Michael Deloach, cu 18 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive și Kumpys Modestas, autorul a 16 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă.

De la oaspeți, cei mai eficienți jucători au fost Alexander Gruev, cu 17 puncte și 3 pase decisive și Peter Olisemeka cu 13 puncte, 11 recuperări și 2 pase decisive.

A doua zi a turneului a debutat cu duelul dintre BC Academic Plovidiv și SCM U Craiova, partidă încheiată cu scorul de 80-73 pentru bulgari. De la SCM U Craiova s-au remarcat Igor Mijalovic, cu 19 puncte și 2 recuperări, Kammeron Holskey a adăugat 20 puncte, iar Porter Troupe a totalizat 13 puncte și 8 recuperări. Garan Gajovic a terminat în double-double, cu 11 puncte și 10 recuperări.

Al doilea meci al zilei si ultimul al acestui turneu, a fost întâlnirea dintre gazde, Dinamo Știința București, și BCM U Pitești. Acesta s-a încheiat cu scorul 83-84, dupa un meci disputat, extrem de fizic, în care ambele echipe au fost extrem de motivate să obțină victoria, de aici venind și un număr foarte mare de faulturi ofensive, antisportive, dar și tehnice.

Mladen Jeremic a reușit 22 de puncte, Ivan Siriscevic 21, iar Tony Bishop 9 puncte, cu 8 recuperări și un dunk extrem de spectaculos. De partea cealaltă, Zoran Vrkic a marcat 18 puncte, Justin Baker 14, Michael Deloach și Daniel Ioniță câte 13 de fiecare.

Ultimul turneu amical al acestui presezon va fi Memorialul George Ziguli, in perioada 28-29 septembrie, la sala Trivale din Pitesti, turneu la care nu au fost inca anuntate echipele participante.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!