Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dragan Petricevic: „Mă bucur că publicul a venit pentru ascensiunea acestei echipe, nu neapărat că am jucat cu Sepsi SIC”

Paul Olar

Paul Olar
19.03.2017

Universitatea Cluj-Napoca le-a dat un motiv de bucurie suporterilor. Formația lui Dragan Petricevic a reușit în sfârșit să o răpună pe ACS Sepsi SIC, cea care își adjudecase precedentele 12 întâlniri. Confruntarea de sâmbătă s-a încheiat la scorul de 70-57, prestația jucătoarelor mulțumindu-l pe Dragan Petricevic.

Domnule Petricevic, o victorie mult așteptată împotriva lui Sepsi. Cum a fost meciul?

Eu am spus și înainte de meci. Mă bucur că publicul a venit pentru ascensiunea acestei echipe, nu neapărat pentru meciul cu Sepsi SIC. Ele au fost și rămân cea mai puternică grupare din Liga Națională. Le respect, dar mă bucur că oamenii au venit alături de noi. A fost un baschet agreabil, aici nu a fost doar un joc pentru suporteri. A fost un baschet pentru toată lumea! Au fost multe variante tactice, deci și cunoscătorii au plecat de la sală mulțumiți.

Unde credeți că s-a făcut diferența?

Cred că echipa care a luptat mai mult a și câștigat. Sepsi se pregătește deja de Play-Off, dar asta nu înseamnă că nu a fost un meci aprig disputat, pe care am reușit să îl adjudecăm printr-o apărare bună.  De asemenea, am avut câteva faze succesive în care am marcat bine și am fructificat apărarea bună.

Nikki Dixon intră foarte bine de pe banca de rezerve, aducând energie jocului...

Da, aduce foarte multă energie. Comite câteva greșeli, care sunt însă normale pentru vârsta ei. Ne ajută mult, dar trebuie să ne recuperăm, pentru că marți avem un nou joc acasă, cu CSM Satu Mare.

Rămâneți pe locul doi la finalul fazei 1-6?

Să vedem cum termină CSM Târgoviște. Sepsi trebuie să învingă pe Târgoviște, iar noi să ne impunem în partida cu CSM Satu Mare. Nu sunt genul de antrenor ce să facă calcule, nu am făcut în viața mea. Nu m-a interesat dacă X învinge pe Y. Eu m-am gândit doar la meciul care urmează!

*Foto: Valentin Todea

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SUCCES SATU MARE
    BAFTA FETELOR !!! Puteti bate pe clujence...sa nu va lasati !!! Nu faceti nici un cadoua lui Petricevic !

    cu 7 ani în urmă (21.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!