Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: ” Nu mințim pe nimeni niciodată”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
14.02.2014

Înainte de meciul cu Steaua din etapa a 18-a a Ligii Naționale, Dragan Petricevic a declarat că nu abordează partida cu Steaua ca fiind una decisivă pentru accederea în play off, însă recunoaște că o înfrângere ar îngreuna mult sarcina formației sale.

„Nu e un meci de totul sau nimic, însă e un joc ce ne poate aduce foarte mult în cazul unei victorii. În cazul unei înfrângeri ne îngreunează situația, dar în niciun caz nu pune capăt definitiv  speranțelor noastre pentru play-off. Nu văd de ce aș spune că acest meci e decisiv, pentru că mai avem de jucat cu echipe bune acasă și cu echipe la fel de bune în deplasare. Sigur că ar conta o victorie la Steaua, pentru că anulează o înfrângere acasă și atunci am ști că am reușit să refacem ceva. Nu va fi ușor, sunt convins de asta. Nici pe noi nu ne ia nimeni ca un adversar ușor, așa că nici noi nu putem aborda o partidă ca fiind una ușoară. Nu mai există meci ușor. Până acum nu am pierdut cu ușurință niciun meci, excepție făcând cel de la Mediaș.”

Referitor la moralul echipei și la felul în care se pregătesc jucătorii săi, antrenorul bănățenilor a subliniat faptul că elevii săi sunt tot mai uniți în jurul unui țel comun și a insistat să scoată în evidență că spectatorii timișoreni nu pot fi amăgiți de evoluțiile echipei, motiv pentru care munca de la antrenamente este una extrem de serioasă:

”Noi avem un moral bun și după înfrângeri. Niciodată nu voi crea o stare de nuntă după o victorie și o stare de înmormântare după înfrângere. E un lucru în ceea ce privește Timișoara pe care trebuie să îl știm pentru totdeauna: pe unii timișoreni îi mai poți minți, însă toată Timișoara nu ai cum să o minți. Aceasta este laitmotivul pregătirilor noastre. Am reușit să reglăm foarte multe lucruri în cadrul echipei, chimia de joc începe să prindă contur, jucătorii încep să fie din ce în ce mai uniți în jurul unui scop comun. Suntem afectați după ultimul eșec pentru că, în primul rând, suntem sportivi și vrem să învingem. Însă din momentul în care ne întoarcem la antrenament, moralul e refăcut, pentru că știm că muncim, nu mințim pe nimeni niciodată

Meciul este programat pentru duminică, 16 februarie, de la ora 17:55 și va fi transmis în direct de DigiSport 3.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu Vandana :

    CORECT
    Stim ca nu mintiti pe nimeni!. Locul 9 (in afara play off-ului)este un fapt cat se poate de real !!!

    cu 10 ani în urmă (14.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!