Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Nu putem vorbi de bucurie, ci numai despre următorul meci”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
08.03.2014

La finalul unui meci controlat de bănățeni și câștigat cu 90-77 în fața celor de la U Mobitelco Cluj Napoca, Dragan Petricevic a declarat că echipa a învățat din proprile greșeli și că jocul bun se datorează unității de la nivelul clubului. În plus, și-a felicitat jucătorii pentru caracterul arătat:

”A fost și cazul să ducem un meci până la capăt exact așa cum ne dorim. Am avut multe meciuri pierdute în ultimele secvențe. Mă bucur că atunci când Clujul la redus la 6 puncte spre finalul meciului, am arătat că am învățat ceva din greșelile din meciurile trecute și am învins. Vreau să felicit jucătorii pentru că au arătat caracter, este exact lucrul de care v-am vorbit. Felul în care am jucat astăzi se datorează faptului că la nivelul întregului club, de la conducere la staff-ul tehnic și jucători există unitate și un program bine structurat de la etapă la etapă până la sfârșitul campionatului dar și pentru sezonul următor. 

Factorul decisiv la această victorie a fost jocul defensiv și efortul jucătorilor de pe bancă de rezervă, ceea ce înseamnă că avem o bancă mai lungă care poate suplini o perioadă mai proastă prin care trece Darren Fenn. El își dorește foarte mult să joace bine dar are aruncări deschise care pur și simplu îi ies din coș.” 

Dragan Petricevic a vorbit și despre meciul următor cu Sibiul, el declarând că nu se poate bucura după acesta victorie pentru că se gândește deja la ce etapă viitoare:

”Noi am arătat că suntem un club serios și după mai multe înfrângeri care au creat o perioadă nu tocmai plăcută am demonstrat că suntem serioși, fără măsuri radicale, fără a tulbura și mai mult liniștea în sânul echipei deoarece cu toții eram conștienți că echipa muncește și muncește bine. Am așteptat acest moment însă mai avem meciuri de jucat și nu putem vorbi de bucurie decât despre următorul antrenament înainte de următorul meci. 

Urmează să jucăm cu echipa care este principala candidată la obținerea primului loc. Suntem conștienți că la Sibiu vom avea un meci greu pentru că și ei știu că dacă vor pierde acest meci pierd primul loc în ceea ce privește playoff-ul. Cu siguranță vom juca pe terenul unei echipe grele care în cazul unei victorii cu noi cred că nu mai poate să piardă primul loc.”

BC Timișoara va juca următorul meci luni, 18 martie, de la ora 18:00 în deplasare cu CSU Sibiu. 

 

*sursa foto: www.facebook.com/baschetclubtimisoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!