Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Zekovic: „Au jucat colectiv mai bine”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.10.2013

Dragan Zekovic (foto:nr.21), extrema de forță a celor de la Asesoft Ploiești a fost unul dintre cei mai jucători la meciul de la Mediaș. Acesta vorbește despre prima sa partidă în LNBM, în care a avut o prestație personală mulțumitoare.

„După primul meci în campionat nu mă simt prea bine deoarece am pierdut un prim meci important. Mă aștept că în meciul următor să evoluăm mai bine. Suntem o echipă nouă, cu 5-6 jucători noi, dar sper că vom crește mai ales că anul acesta vom juca pe atât în LNBM cât și în EuroCup, chiar dacă va fi dificil sper ca totul să fie bine. Desigur, Asesoft este campioană de 9 ori în ultimii zece ani iar acest lucru ne obligă să jucăm mai bine și să demonstrăm că suntem cei mai buni. Au jucat foarte bine în defensivă, nu ca în meciul precedent și au jucat colectiv mai bine decât noi. Sper să jucăm mia bine colectiv și în defensivă și să devin mai buni în meciul viitor.”

Dragan Zekovic a petrecut pe parchet 23 de minute, timp în care a marcat 16 puncte (7/9), fiind cel mai bun marcator din tabăra Asesoft-ului. Pe lângă punctele marcate, sârbul a mai adăugat 8 recuperări. Din spatele semicercului de 3 puncte, Zekovic nu a marcat deși a avut 3 tentative.

foto:Vlad Filipaș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!