Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dramatismul continuă. CSU Sibiu și "U"-BT Mobitelco se înfruntă în decisiv

Paul Olar

Paul Olar
06.05.2014

Play-Off

Meciul V

Miercuri, 7 mai, orele 18:30

Sala "Transilvania"/Digi Sport

2 Fișa meciului 2

Un nou episod tensionat între CSU Atlassib Sibiu și "U"-BT Mobitelco are loc miercuri, 7 mai. Cele două mari rivale ardelene se confruntă cu începere de la ora 18:30, în decisivul seriei din primul tur de Play-Off. Miza încleștării este uriașă, prin prisma faptului că formația ce se impune mâine va ajunge în semifinalele campionatului.

Gruparea de pe Cibin a inaugurat perfect faza sferturilor, conducând cu 2-0 la general după primele jocuri. În meciul întâi, consemnat pe 25.04, sibienii au egalat la ultimele faze prin Milos Bojovic și au trimis partida în prelungiri. Acolo, "galben-albaștrii" s-au mobilizat excelent pentru a debuta cu dreptul în fața rivalilor de pe Someș. A urmat întâlnirea a doua, în care clujenii au pornit ca din pușcă. Trupa lui Dorin Pintea s-a bucurat de un avantaj format din două cifre, dar Bojovic și compania au răsturnat soarta, devenind favoriți la accederea în faza superioară a competiției.

Situația s-a mutat la Sala Sporturilor "Horia Demian", unde gazdele au arătat o altă față. Conduși de căpitanul Mihai Silvășan, sportivii îmbrăcați în alb și negru au triumfat vineri, scor 80-76. Duelul interesant s-a dat însă peste 24 de ore, când "U" a izbutit o revenire spectaculoasă în actul decisiv. S-a ajuns la repriza suplimentară, iar amfitrionii s-au dovedit a fi mai puternici, în timp ce oaspeții au acuzat vehement arbitrajul. Protestele vocale ale "vulturilor" nu au schimbat soarta încleștării, egalitatea restabilindu-se între combatante.

Așadar, locurile patru și cinci la finalul sezonului regulat sunt singurele ce vor disputa decisiv. Totodată, se anunță o atmosferă incendiară la Sala "Transilvania", organizatorii anunțând luni că toate biletele disponibile s-au epuizat.

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!