Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Drasko Albijanic: "Am pierdut destul de multe mingi iar din cauza acestui lucru am primit multe coşuri"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
08.11.2012

BCM U Piteşti va primi vizita campioanei CSU Ploieşti, într-un meci contând pentru etapa a şaptea a Ligii Naţioanale de baschet masculin. În ultima partidă disputată de piteşteni, aceştia au cedat pe teren propriu întâlnirea cu Paris Levallois cu scorul de 75-91, acest meci contând pentru grupele FIBA EuroChallenge.

TotalBaschet a luat legătura cu pivotul argeşenilor, Drasko Albijanic, cel care ne-a declarat faptul că lipsa lui Slobodan Popovic în joc s-a simţit în meciul contra celor de la Paris.

În prima repriză a meciului împotriva celor de la Paris Levallois am jucat excelent, am controlat jocul, dar în a doua ne-am văzut deja câştigători şi am jucat nesigur, am pierdut destul de multe mingi iar din cauza acestui lucru am primit multe coşuri.

Nu avem mult timp pentru a ne gândi la ultimul meci. Acum trebuie să ne concentrăm pe meciul contra celor de la Ploieşti, care este pentru noi foarte important. Sper ca Slobodan Popovic să se recupereze până la meciul cu Ploieşti. El este pentru noi un jucător de baza, iar lipsa lui în joc s-a simţit în meciul precedent. 

BCM U Piteşti va întâlni CSU Ploieşti vineri (09.11), cu începere de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!