Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Drasko Albijanic: “Mergem cu gânduri pozitive la Bucureşti”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
23.03.2013

Drasko Albijanic

BCM U Piteşti va întâlni în deplasare pe CSM Bucureşti în cadrul etapei a 28-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. În etapa anterioară, echipa antrenată de Tudor Costescu a fost învinsă în Trivale de BC Mureş cu scorul de 95-71.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Drasko Albijanic a prefaţat partida de la Bucureşti.

Mergem cu gânduri positive la Bucureşti. Chiar dacă am pierdut orice şansă la play-off, trebuie să luptăm. Este un final de sezon foarte greu, care doar prin jocuri bune poate fi încheiat bine. Avem şi problemele medicale cu Popovic şi Barac, de aceea va fi şi mai greu. Cu siguranţă ne putem gândi la o victorie. Până la urmă, noi am câştigat meciuri când nimeni nu se aştepta, şi am pierdut în acelaşi fel. Avem o echipă cu jucători valoroşi care poate învinge pe oricine. Trebuia să trecem repede peste insuccesul cu Mureş. Nici nu mai trebuie să ne amintim de el. Nu ne-a ieşit nimic, însă sper că am învăţat o lecţie. Trebuie să fim mai atenţi.

foto: Chiriac Daniel

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!