Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Drasko Albijanic: “O să avem în faţă un adversar foarte puternic”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
08.02.2013

Drasko Albijanic

BCM U Piteşti va întâlni BC Timişoara pe teren propriu, în cadrul etapei a 21-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. În etapa anterioară, piteştenii au trecut în deplasare de la BC Miercurea Ciuc cu scorul de 91-83. Pentru piteşteni partida de vineri este una decisivă în tentativa formaţiei de a se mai gândi la obţinerea unui loc între primele opt la finalul sezonului regulat. Pentru ca BCM U Piteşti să se mai poată gândi la un asemenea obiectiv, dream team-ul lui Tudor Costerscu trebuie să se impună în meciul de vineri seara împotriva echipei bănăţene.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Drasko Albjanic, pivotul bosniac al piteştenilor, a punctat că echipa trebuie să câştige două din următoarele trei partide pentru a mai spera la accederea în play-off.

Meciul de vineri seară este unul complicat pentru echipa noastră pentru că o să avem în faţă un adversar foarte puternic şi una dintre echipele ce îşi propune în fiecare an să se bată pentru primele locuri ale ierarhiei. Eu cu toate acestea cred că avem şansa noastră în acest meci, dar va trebui să fim foarte atenţi la felul în care vom gestiona lucrurile. Se poate câştiga acest meci, până la urmă noi în meciurile pe care le-am pierdut cred că am jucat destul de bine. Am reuşit să punem multe probleme adversarilor şi am avut oportunităţile noastre de a ne impune. Cred că majoritatea înfrângerilor au venit pe final de meci, dar acum nu mai interesează pe nimeni acest aspect. Sunt convins că am mai avea o şansă în plus, dar chiar şi aşa calculele sunt foarte complicate pentru echipa noastră. Eu cred că mai avem nevoie de cel puţin două victorii acasă cu Timişoara şi Mediaş pentru a spune cu tărie că mai avem şanse la un loc în play-off.

BCM U Piteşti va primi vizita celor de la BC Timişoara vineri, cu începere de la ora 18:00. Întâlnirea va fi transmisă în direct de Digi Sport 2.

foto: Chiriac Daniel

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!