Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Drasko Albijanic: “Trebuie să jucăm foarte agresiv”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
09.01.2013

BCM U Piteşti va primi vizita celor de la CSM Oradea, în cadrul primei etape a returului Ligii Naţionale de Baschet masculin. Înaintea etapei a 16-a, argeşenii ocupă locul al 11-lea în clasament cu 22 de puncte acumulate, având un bilanţ de 7 victorii şi 8 înfrângeri.

Total Baschet a luat legătura cu Drasko Albijanic, pivotul celor de la BCM U Piteşti. Iată ce a declarat acesta înainte partidei de miercuri seară:

În primul rând, jocul împotriva celor de la Mediaş a fost pierdut de noi, am jucat foarte slab în această partidă. A fost foarte greu pentru noi să remediem greşelile  făcute în timpul întâlnirii. Acum trebuie să ne concentrăm doar pe campionatul intern.

Următorul meci contra Oradei este foarte important pentru noi, știm adversarul, Oradea are o echipă mare. Trebuie să ne impunem ritmul şi să jucăm foarte agresiv.

De acum înainte vom avea mai mult timp să pregătim fiecare joc, astfel ne aşteptăm să jucăm mai bine, iar în final să accedem în Play-Off. Acesta este scopul nostru. 

Întâlnirea din Trivale va avea loc miercuri, cu începere de la ora 20:30 şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!