Stiri Cupa României Masculin

Drasko Albijanic: “Vom merge să ne impunem acolo”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
05.01.2013

BCM U Pitești s-a impus pe teren propriu contra celor de Gaz Metan Mediaș cu scorul de 74-68, într-un meci contând pentru prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei României. Returul se va desfășura la Sala Sporturilor din Mediaș, sâmbătă cu începere de la ora 18:00.

Iată ce a declarat Drasko Albijanic, pivotul celor de la BCM U Pitești, înaintea partidei de sâmbătă:

Cupa României este un obiectiv foarte important pentru noi şi chiar ne dorim să realizăm lucruri frumoase în această competiţie. Eu îmi doresc să mergem să facem un joc foarte bun cu Mediaşul. Să nu uităm că până la urmă noi am câştigat de două ori în faţa echipei din Mediaş în meciurile oficiale, iar nouă ne dă o foarte mare încredere. Noi vom merge să ne impunem acolo pentru că am arătat foarte bine în partida de la Piteşti, dar mai ales în jocul ce a avut loc în turul campionatului în faţa acestei fromaţii.

Mă simt mult mai bine acum şi cu siguranţă voi fi pe teren la partida de la Mediaş. O să fie un meci foarte important pentru noi şi eu voi da tot ce pot eu pentru a-mi putea ajuta colegii în meciul de la Mediaş. Ar fi ceva foarte frumos chiar şi pentru mine să ajung să particip într-un Final Four în Cupa României, să nu uităm că echipa din Piteşti este deţinătoarea trofeului.

Partida dintre Gaz Metan Medial și BCM U Pitești va fi transmisă în direct de Digi Sport 1.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!