Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dusko Vujosevic: „U-BT mi-a dovedit că este un club serios, cu ambiții mari”

Eduard Popa

Eduard Popa
18.06.2019

Dusko Vujosevic: „U-BT mi-a dovedit că este un club serios, cu ambiții mari”

dusko vujosevic prima reactie u bt cluj

Dusko Vujosevic a fost numit noul antrenor coordonator al lui U-BT Cluj. Veteranul tehnician sârb a semnat pe un sezon cu ardelenii.

Fost antrenor de legendă al lui Partizan Belgrad, Vujosevic a oferit o primă reacție după ce a semnat înțelegerea cu U-BT Cluj:

„Sunt bucuros să mă alătur clubului U-Banca Transilvania, care mi-a dovedit că este un club serios, cu ambiţii mari. Pentru mine nu era uşor de acceptat această ofertă, însă toate informaţiile pe care le-am adunat, inclusiv de la fostul meu jucător, Aleksandar Rašić, mi-au demonstrat că este o echipă serioasă, care doreşte performanţă, inclusiv la nivel european. Pentru mine este foarte important caracterul jucătorilor şi al staff-ului tehnic cu care lucrez. În mare parte echipa va fi nou construită, în special la partea de baschetbalişti străini. Vor fi aleşi doar jucători muncitori, cu spirit de învingători, deoarece la final, caracterul, munca adevărată şi sinceră o să dea rezultate”, a spus Vujosevic, pentru site-ul oficial al clubului.

Dusko Vujosevic vine la U-BT în schimbul lui Mihai Silvășan. Românul rămâne însă în angrenajul clujenilor, unde a fost numit ca antrenor secund.

*foto: eurohoops.net

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    csm
    Mi se pare o mutare foarte buna. Un antrenor cu mare experienta, care in mod sigur va aduce un mare plus in principal la gestionarea momentelor dificile unde Silvasan a fost de foarte multe ori depasit.
    Una calda - una rece. Inlocuirea lui Cristescu cu Cuic! Se pare ca a contat aici mai mult relatia cu sponsorul principal decat experienta. Din pacate e posibil sa mai apara mici suprize. Cristescu si Pintea erau din vechea garda, cum la fel sunt majoritatea coordonatorilor loturilor de copii si juniori. Inlaturarea celor 2 poate provoca si alte plecari, ceea ce nu e deloc benefic pt baschetul clujean care la ora actuala are probabil cele mai bune grupe la copii si juniori si aici un mare merit il au coordonatorii.

    cu 4 ani în urmă (19.06.2019)
    • Ardelean 73:

      inlocuirea
      Din cate stiu eu nu exista nicio inlocuire, Cuic era si pana in acest moment director sportiv al clubului. Pe langa asta, el este in acelasi timp coordonatorul Academiei de juniori si antrenorul principal al echipei campioane de U16. Deci povestea de mai de sus despre Academie nu se aproprie deloc de realitate. Astept comunicare clubului, dar eu personal nu cred ca Cristescu va fi inlocuit si sunt sigur ca Pintea va avea loc in staff-ul echipei. Pot sa felicit conducerea pentru aducerea lui Vujosevic, un nume imens al baschetului european.
      Haide Romania!
      Haide U!

      cu 4 ani în urmă (19.06.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!