Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Aleksandar Todorov, noul antrenor al Energiei Rovinari

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
09.06.2014

Aleksandar Todorov este noul antrenor al formaţiei Energia Rovinari, conform unor surse oficiale TotalBaschet de la sud de Dunăre. Tehnicianul de origine macedoniană a antrenat ultima oară pe BC Balkan Botevgrad, actuala echipă a lui Ivan Lilov, alături cu care s-a clasat pe poziţia a 2-a la finalul sezonului regulat pentru ca mai apoi să se oprească în semifinale, fiind eliminat cu scorul de 2-3 de actuala campioană a Bulgariei, Levski Sofia. Conform surselor noastre, contractul este valabil pentru stagiunea 2014-2015.

În vărstă de 40 de ani, Todorov a debutat ca şi antrenor la vârsta de 23 de ani în liga a 2-a din Macedonia la formaţia Alumina. Patru ani mai târziu a devenit antrenor secund al grupării MZT Skopje. De-a lungul carierei a mai trecut pe la KK Kumanovo, Vardar Imperial Skopje, Cukurova University(liga a 2-a turcă), Rilski Sportist Samokov(perioada 2008-2011), KK MZT Skopje Aerodrom (perioada 2011-2013), iar din noiembrie 2012 a fost principalul formaţiei Balkan Botevgrad.

De menţionat că Todorov a fost în vizorul formaţiei BC Timişoara în vara anului trecut.

Vom reveni cu mai multe detalii!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!