Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV.Andelko Mandic nu mai este antrenorul lui SCM U Craiova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.05.2015

Andelko Mandic nu va mai ocupa funcția de antrenor al lui SCM U Craiova din sezonul viitor. Antrenorul sârb în vârstă de 39 de ani a condus formația din Bănie în sezonul 2014/2015, terminând cu bilanț negativ sezonul regulat.

În acest sezon, sub comanda lui Andelko Mandic, SCM U Craiova a înregistrat 10 victorii și 14 înfrângeri în Liga Națională de Baschet Masculin și a ratat accederea în playoff. În Liga Balcanică, SCM U Craiova a s-a oprit în sferturile de finală.

Acesta a fost cel de-al doilea mandat al lui Andelko Mandic pe banca lui SCM U Craiova. Tehnicianul sârb a mai condus echipa între 01.09.2011 și 05.11.2013. De asemenea, de-a lungul carierei sale, Andelko Mandic a mai antrenat doar în Ungaria la Falco Szombathely.

În acest moment SCM U Craiova se află în tratative cu trei antrenori, unul român și doi străini.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!