Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Andjelko Mandic revine la SCM "U" Craiova

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.06.2014

SCM "U" Craiova a început campania de achiziţii pentru stagiunea 2014-2015. Ca o primă mutare, condcerea clubului s-a înţeles cu Andjelko Mandic pentru postura de antrenor principal. Tehnicianul sârb revine la Craiova după opt luni de pauză în care a pregătit pe Falco Szombathely, în Ungaria.

Mandic şi-a început cariera de antrenor la SCM "U" în stagiunea 2011-2012, petrecând doi ani şi jumătate alături de gruparea alb-albastră. Astfel va fi al 4-lea început de sezon consecutiv în care Mandic se află pe banca tehnică a formaţiei din Oltenia.

Cea mai bună performanţă obţinută de fostul căpitan al CSM Oradea s-a înregistrat în urmă cu un sezon, când SCM "U" s-a clasat pe locul 5 la finalul stagiunii regulate.

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grobarj :

    ca de bine venit
    Se pare ca cei care adminstreaza pagina de fb a clubului Scm U Craiova Baschet le priesc decat comentariile pozitive si spre rusinea lor tot ce considera ca fiind impotriva lor le sterg....pai asa ma baieti vreti sa faceti treaba....am vazut ca se poarta pupincurismul dar voi il ridicati la grad de arta. Cat priveste stirea ca a revenit Mandic la echipa iar o sa dau copy-paste la o postare care mi-a placut foarte mult : "Domnul Toma, dupa ce sezonul trecut a reusit performanta de a distruge tot ce s-a construit pana atunci, vedem ca fuge dupa oameni cu o buna imagine (chiar daca ciorba se reincalzeste). II stie foarte bine limitele lui MANDIC, dar il prefera pe acesta pentru a se ascunde in spatele sau. Astfel pentru anul viitor se pregateste sloganul : “NU AVEM BANI – DECI NU MERGEM IN PLAY-OFF” avand in rolul principal pe MANDIC (omu e nevinovat fata de ce s-a intamplat la Craiova sezonul trecut), Toma ascunzandu-se in spatele acestuia si a faptului ca nu are buget. DAR NU NE SPUNE NIMENI CUM S-A AJUNS IN ACEASTA SITUATIE (DUPA UN SEZON CU TREI ANTRENORI SI 11 JUCATORI SCHIMBATI). Si uite asa mai devreme sau mai tarziu toate greselile se platesc…. P.S. In baschet, ca de altfel in majoritatea sporturilor nu joaca bugetele, avand exemple de pe la noi : Timisoara, Gazul, Steaua care anul trecut desi au avut bugete mai mari ca ale noastre nu au prins play-off-ul!!!!"

    cu 9 ani în urmă (17.06.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Bravo Tomita !!!!!
    Acum vedem filmul serial : BAHMU si PRIGOANA. Este evident faptul ca dupa finalul catastrofal de sezon, pe care domnul Toma l-a creionat in laboratoarele federatiei, avea nevoie de un om cu imagine, ieftin si care a antrenat numai jucatori fara CV-uri. A scos din joben "iepurele" Mandic pentru a mai stinge din of-ul spectatorilor. Pe moment. Pentru ca stie foarte bine tarele lui Mandic, dar si faptul ca, la bugetul pe care il are nu isi poate permite nici macar antrenor secund (ca sa ii raspundem la intrebare colegului) daraminte sa aduce jucatori cu ceva CV. Astfel Toma vrea sa impinga presiunea momentului, UNDE I SE CERE SA DEA SOCOTEALA, catre sezonul viitor unde spera sa poata arata alti vinovati : BUGET MIC, ANTRENOR SLAB (el l-a adus ca il vrea publicul !!!!!), JUCATORI FARA REZULTATE. Si uite asa in loc sa facem curatenie, sa o luam de la zero SI SA CONSTRUIM CEVA PE TERMEN MEDIU SI LUNG (VEZI CLUJUL SI ORADEA) noi reincalzim ciorbe si revedem ce am mai vazut acum doi ani. Ca un pariu (dupa ce am anticipat si dezatrul cu renumitul TENTER) cred ca nu apuca Mandic paltonul la Craiova.... Dar nu conteaza, important este cine se salveaza!!!!!!

    cu 9 ani în urmă (17.06.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr:

      Nu este un antrenor slab
      In primul an a dus echipa in PO cu 7 jucatori. In Ungaria a ridicat echipa la care a fost. Greseala a fost plecarea in mijlocul sezonului, care a dat peste cap tot planul clubului.

      cu 9 ani în urmă (18.06.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe magyari :

    interesant
    E tare interesant ce se intampla acolo la voi in Craiova. Nu ma leg de nimeni, dar nu cred ca cineva poate sa justifice ceea ce se intampla. Ca unii stiu si inteleg, e altceva. Il dai afara, aduci altul, il dai afara si pe ala, vine altul, joaca 2-3 meciuri pleaca, il aduci inapoi pe care l-ai data afara acum cateva "ture".... Sa nici nu mentionam de jucatori. Poate toata lumea, inclusiv suporterii ar trebui sa aiba incredere si putina rabdare. Daca faci o alegere, sa ii acorzi persoanei respective incredere, macar un sezon, dupa care tragi linia ....

    cu 9 ani în urmă (18.06.2014) Raspunde
  • CS Rapid București Rapidist4Life :

    ha ha
    Numai la olteni poți să vezi lucruri dinastea. :)

    cu 9 ani în urmă (18.06.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!