Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Edi Sinadinovic a semnat cu BC Mureș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.06.2014

Conform unor surse apropiate site-ului nostru, jucătorul sârb, Edi Sinadinovic a ajuns la un acord cu BC Mureș Târgu Mureș pentru a trece la gruparea ardeleană din sezonul viitor. Conducătorul de joc va continua astfel să evolueze în România, unde a încheiat sezonul 2013/14. Edi Sinadinovic a ajuns la Pitești la începutul lui 2014, venind de la formația estoniană Vlaga/Maks.

Edi Sinadinovic a jucat 21 de meciuri în tricoul lui BCM U Pitești, 17 în LNBM și 4 în Cupa României. După cele 13 partide ale sezonului regulat, jucătorul sârb avea medii pe meci de 14.2 puncte, 3.6 recuperări și 4.0 pase decisive. În cele patru partide de playoff, Sinadinovic a adunat în fața lui BC Mureș, 9.3 puncte, 2.5 recuperări și 3.8 pase decisive. În Cupa României, acolo unde BCM U Pitești a ajuns și în Final Four, sportivul sârb a avut medii de 10.5 puncte, 2.5 recuperări și 3.2 pase decisive.

În cariera sa, Edi Sinadinovic a mai evoluat pentru Valga (Estonia), Zrinjski HT (Bosnia), AEK/Argous (Grecia), Jolly (Croația) și Ovce Pole (Macedonia).

3 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    nasol
    Nasol rau....chiar era un jucator foarte bun, la inceput il regretam pe Krapic cand a plecat la Ploiesti dar el ne-a facut sa il uitam foarte repede...tip si jucator de nota 10...poate ca e foarte putin mai jos ca Martinic dar e de 3 ori peste la aparare fata de Goran.

    cu 9 ani în urmă (18.06.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mariuscalin :

    bun venit la Tg.Mures
    Oricine aduce concurenta pentru Martinic este binevenit. In plus este si un jucator valoros ce poate aduce multa stabilitate in lot. Martinic este fantastic, dar joaca prea mult si cand se accidenteaza avem dezastre (Cupa, primele meciuri cu Oradea), asa ca foarte bine ca vine la noi.

    cu 9 ani în urmă (18.06.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme:

      intrebarea
      e daca va ramine Martinic

      cu 9 ani în urmă (18.06.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!