Stiri Cupa României Feminin

EXCLUSIV. Final Four-ul feminin se vede la Dolce Sport

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.03.2015

Campioana en-titre a României priveşte la TV Final Four-ul de la Sfântu Gheorghe - Foto: Răzvan Păsărică

Baschetul feminin are parte de atenţia cuvenită odată cu startul Final Four-ului Cupei României. Programat pentru data de 13-14 martie, ultimul act al Cupei României va avea loc la Sala Kati Szabo din Sfântu Gheorghe, iar organizatorii pregătesc evenimentul la cele mai înainte standarde. Conducerea clubului din judeţul Covasna a bătut palma cu postul Dolce Sport pentru a transmite cele mai importante confruntări din cadrul F4-ului. Vă prezentăm în exclusivitate programul meciurilor:

Vineri 13 martie

ora 17:00 - CSU Alba Iulia vs. CST Alexandria / LIVE Dolce Sport
ora 19:30 - ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe vs. Univ. VG Arad / LIVE Dolce Sport 

Sămbătă 14 martie

ora 17:00 - Finala mică 
ora 19:30 - Finala mare / LIVE Dolce Sport 

Şi All Star Game-ul baschetului feminin va fi transmis în direct de către Dolce Sport, duminică, 15 martie, începând cu orele 17:30. Transmisiunea se va întinde pe durata a trei ore şi jumătate. Este foarte probabil ca postul Dolce Sport să transmită mai multe confruntări interesante din cadrul playoff-ului Ligii Naţionale de Baschet feminin. 

Ne bucurăm pe această cale că baschetul feminin nu a fost uitat, beneficiind de prima transmisiune la nivel central într-un moment important al sezonului.

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM Târgoviște TBN :

    greseala
    "Detinatoarea Cupei priveste la TV Final Four-ul de la Sfantu Gheorghe"... CSM TARGOVISTE nu este detinatoarea cupei, iar poza este de la supercupa cu arad. Bafta Alba Iulia. Forza CSM!

    cu 9 ani în urmă (05.03.2015) Raspunde
  • SCM Timișoara fernando_feru :

    Gresit!
    Detinatoarea cupei este ICIM Arad!! Aveti pretentia sa fie transmis si baschetul feminin, dar voi ca site dedicat 100% baschetului, nici macar nu stiti cine e detinatoarea cupei Romaniei!

    cu 9 ani în urmă (05.03.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    @Fernando Feru
    Era vorba de campioana en-titre a Romaniei :)

    cu 9 ani în urmă (06.03.2015) Raspunde
  • CSM Târgoviște TBN :

    CR
    Scrieti si despre magariile pe care le fac maghiarii de la sepsi. Fanii echipelor adverse au la dispozitie doar 15 bilete, sala avand 1000 de locuri. Ce organizare este asta? Daca s-a ajuns ca aceasta competitie sa fie organizata de sepsi, e clar...

    cu 9 ani în urmă (10.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!