Stiri

EXCLUSIV. Florin Nini și-a dat demisia de la naționala de senioare a României

Radu Bărăian

Radu Bărăian
26.08.2015

Foto flash: stiri-sport.ro

Florin Nini nu mai este principalul echipei naționale de senioare a României. Tehnicianul de origine gălățeană și-a dat demisia de la cârma reprezentativei tricolore în cadrul ședinței de Birou Federal ce s-a desfășurat săptămâna această la sediul Federației Române de Baschet.

Decizia vine după ratarea obiectivului propus înainte de EuroBasket 2015, reprezentativa tricoloră adunând patru înfrângeri din tot atâtea jocuri disputate. Nini a petrecut doi ani și cinci luni în funcția de principal alături de naționala țării noastre.

Informația nu a fost confirmată de forul românesc. FRB nu a remis niciun comunicat de presă pe marginea acestui subiect. Conform surselor noastre federația este în căutarea unui tehnician străin care să-l înlocuiască pe Florin Nini.

Vă reamintim că România va disputa primul joc de calificare pentru Eurobasket 2017 la Cluj-Napoca, pe 21 noiembrie în fața Bosniei.

Vom reveni cu amănunte!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!