Stiri

EXCLUSIV. Schimbări în lotul echipei din Târgu Mureş

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.12.2012

Foto: Jeff Warder

La doar câteva ore după partida cu BC PH Miercurea Ciuc, BC Mureş Târgu Mureş a operat mai multe modificări în cadrul lotului. Astfel începând cu returul Ligii Naţionale de Baschet masculin Sretko Sekulovic nu va mai miza pe pivoţii Darko Balaban şi Temi Adebayo, cele două părţi au ajuns la un acord pentru reziliarea contractului. Tot pe lista plecărilor se află şi Daniel Tudosă, sportiv ce urmează să ajungă la Timişoara pentru a supli locul lăsat liber după accidentarea lui Dragoş Andrei.

În momentul de faţă conducerea clubului se află în tratative cu trei pivoţi, unul sârb, unul lituanian respectiv un senegalez, decizia urmând să fie luată în cadrul săptămânii viitoare.

Am reziliat contractele cu Darko Balaban şi Temi Adebayo. Suntem în negocieri cu trei jucători străini şi sperăm ca săptămâna viitoare să parafăm înţelegerea. De asemenea şi Daniel Tudosă va părăsi clubul pentru a evolua la Timişoara. - ne-a declarat Cornel Lungu

Preşedintele mureşenilor a vorbit şi despre situaţia lui Ceskovic respectiv despre ultima achiziţie, Navickas.

În ceea ce îl priveşte pe Ceskovic sportivul a început antrenamentele uşoare. Se simte mult mai bine şi sperăm să fie apt pentru 10 ianuarie. Şansele sunt mari ca el să revină pe teren în prima etapă a returului. Referitor la Navickas, sunt foarte bucuros că am perfectat acest transfer. Este un sportiv bun, sunt foarte mulţumit de el. Are o poftă de joc incredibilă, cred că dacă ar putea ar juca şi noaptea. Este antrenat, foarte bine pregătit, este un caracter şi mă bucur că a ajuns la Târgu Mureş.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!