Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Semifinalele şi finalele LNBF se văd la Dolce Sport

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
26.03.2015

Foto: Sepsi SIC

După All Star Game 2015 şi Final Four-ul Cupei României ce s-a desfăşurat la Sfântu Gheorghe, fanii baschetului feminin au un nou motiv de bucurie. Dolce Sport şi Federaţia Română de Baschet au bătut palma pentru transmisiunile TV a celor mai importante faze ale playoff-ului, ediţia 2015. Astfel, Dolce Sport va transmite toate partidele din cadrul semifinalelor şi finalei mari a Ligii Naţionale de Baschet feminin.

Angajamentul dintre cele două părţi a fost semnat în cursul zilei de azi. Federaţia Română de Baschet, prin preşedintele Horia Păun, îşi continuă proiectul de promovare a sportului cu mingea la coş încercând să aducă cât mai mulţi partenei alături de sportul #2 în România. 

În ceea ce priveşte orele de desfăşurare, acestea nu au fost încă stabilite. Cert este că meciurile din turul doi se desfăşoară în zilele de 29 martie, 1 aprilie şi dacă mai e cazul pe 4 aprilie. Finala se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci jocuri, debutând pe 10 şi 11 aprilie, iar mai apoi pe 15 şi 16 aprilie respectiv 19 aprilie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!