Stiri

Echipa lui Vlad Moldoveanu ratează calificarea în playoff-ul FIBA Europe Cup

Eduard Popa

Eduard Popa
07.02.2018

vlad moldoveanu fiba europe cup

Demir Insaat Buykucekmece a pierdut calificarea în playoff-ul Fiba Europe Cup, după înfrângerea din ultima etapă a grupelor FIBA Europe Cup, scor 90-77, pe teren propriu în fața celor de la BC Nevezis.

După acest meci, Demir a terminat grupa J pe ultimul loc, cu 2 victorii și 4 înfrângeri, același palmares ca și lituanienii de la BC Nevezis. Pe primul loc s-a clasat Alba Fehervar, cu 5 victorii și o înfrângere, în timp ce Egis Kormend a terminat cu 3 victorii și 3 înfrângeri.  

Din cauza unei accidentări, Vlad Moldoveanu nu și-a putut ajuta echipa și a lipsit de la ultima partidă din grupă.

În total, Vlad a jucat 12 din 16 meciuri în actuala ediție FIBA Europe Cup. El a adunat medii statistice de 8,7 puncte, 5,1 recuperări, 1,2 pase decisive și 0,7 intercepții pentru 10,9 indice al eficienței, în 28 de minute de joc. 

*foto: Arvydas Kantautas/ fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!