Stiri

Emi Cățe, în formă maximă înainte de meciurile naționalei României

Eduard Popa

Eduard Popa
17.02.2018

cb prat emi cate

Pivotul român Emi Cățe a avut o prestație excelentă în ultima etapă din LEB Oro, al doilea eșalon valoric din Spania. Emi a avut o contribuție decisivă în victoria în deplasare pe terenul lui Leyma Coruna, scor 81-65.

Cățe a adunat 14 puncte, 21 de recuperări, din care 7 ofensive, 3 pase decisive și 2 capace pentru Prat. El a avut 5/7 din acțiune, cu 1/2 de la 3 puncte și 3/4 la aruncările libere, totul pentru un indice al eficienței de +36.

A fost al patrulea double-double pentru Cățe în acest sezon, care a și stabilit un record stagional la capitolul recuperări în tot LEB Oro.

În acest sezon Emi are medii de 11 puncte, 8,5 recuperări (din care 3,4 ofensive), 1,4 capace și +18,4 indice al eficienței în 20 de partide.

Cu această victorie CB Prat rămâne pe locul secund în LEB Oro, acolo unde are 18 victorii din 23 de partide.

Pentru Cățe urmează acum să se alăture lotului național al României, pentru partidele cu Croația, din 23 februarie, și Italia, din 26 februarie.

*foto: facebook CB Prat

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!