Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia Rovinari a învins la Chiajna

Adrian Micinic

Adrian Micinic
03.10.2013

Energia Rovinari a învins pe Concordia Chiajna cu scorul de 99-93, într-un meci contând pentru runda inaugurală a Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2013/14. Pe sferturi: 25-23, 21-21, 34-28, 21-19.

Porter Troupe a avut 26 punctem 5 recuperări, Will Reinke a adăugat 19 puncte, 9 recuperări, iar Kostas Kakaroudis a terminat cu 17 puncte, 4 pase decisive pentru învingători. 
În replică, Vasile Ștefan a avut 28 puncte, 9 recuperări, 5 pase decisive, Nemanja Petrovic a adăugat 27 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive, iar Aleksandar Vuletic a izbutit 20 puncte, 19 recuperări, 7 pase decisive pentru Chajna.

De notat că Nemanja Petrovic s-a accidentat în sfertul decisiv al partidei. El nu a mai revenit pe parchet până la final.

Revenim cu cronica!

_____

Energia Rovinari conduce pe Concordia Chiajna, scor 46-44, la jumătatea partidei pe care cele două echipe o dispută în prima etapă a Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2013/14. Pe sferturi: 25-23 și 21-21.

Porter Troupe a izbutit 15 puncte în prinma jumătate. Kostas Kakaroudis are 10 puncte, iar Will Reinke a strâns 9 puncte și 6 recuperări pentru Energia. În replică, Nemanja Petrovic are 14 puncte, Vasile Ștefan a bifat 11 puncte, 4 recuperări, iar Aleksandar Vuletic are 8 puncte, 13 recuperări și 5 pase decisive.

Primele meciuri ale noului campionat par să se desfășoare sub semnul recuperării ofensive. Aleksandar Vuletic, jucătorul de poziția 4 de la Chiajna, a izbutit 8 recuperări ofensive (are 13 în total) în primele 20 de minute ale meciului cu Energia Rovinari.

Scorul pauzei a fost stabilit de americanul Porter Troupe, printr-un coș de trei puncte cu care gorjenii au revenit la conducere pe tabela de marcaj.

Partida are loc la Chiajna și este transmisă în direct pe DigiSport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!