Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ermin Jazvin: “A fost o victorie de echipă”

Cătălin Chirilă, Lucian Călinescu

Cătălin Chirilă, Lucian Călinescu
07.12.2013

Ermin Jazvin a explicat pentru TotalBaschet meciul câștigat de echipa sa în fața lui Steaua CSM EximBank. 97-70. Acesta consideră că jocul de echipă al Energiei a fost decisiv.

Pot spune că a fost o victorie de echipă. Am jucat ca o echipă, la fel ca și în meciurile trecute, dar de data aceasta ne-am concentrat mai bine. În ultimele două meciuri am avut ghinion.

Bosniacul a vorbit și despre adaptarea lui în trupa atrenată de Florin Nini.

Echipa m-a acceptat foarte bine, jucătorii se înțeleg foarte bine în fiecare zi, la antrenamente. Toți jucătorii muncesc din greu de-a lungul săptămânii și nu a fost greu să mă integrez. Atmosfera este una foarte plăcută. E ușor să comunic cu colegii și staff-ul, astfel că pot spune că m-am adaptat bine. Antrenorul este plin de energie și pasiune pentru baschet, lucru care se simte la fiecare antrenament.

Jazvin a fost principalul marcator al Energiei, cu 24 de puncte în mai puțin de 26 de minute. De remarcat este faptul că baschetbalistul a avut 11/11 la aruncările din interiorul semicercului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!