Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ermin Jazvin: ,,Echipa noastră este bine motivată”

Adela Ganea

Adela Ganea
25.04.2014

CS Energia Rovinari Târgu-Jiu va da piept cu CSU Asesoft Ploiești, în cadrul ultimelor jocuri din LNBM, fiind un meci semnificativ pentru play-off-uri. Baschetbalistul Ermin Jazvin a vorbit despre această confruntare, declarând pentru TotalBaschet următoarele:

,,Mă aștept la un meci greu. Jucăm în deplasare, iar asta va determina echipa Ploieștiului să joace puternic împotriva noastră, dupa ce am luat Cupa. Echipa noastră este bine motivată și atmosfera este excelentă. Venim să jucăm meciul, nimic mai mult.”

Duelul dintre Energia Rovinari și Asesoft Ploiești se va ţine în data de 25 aprilie, ora 20:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!