Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ermin Jazvin: "Mă aştept la un meci bun din partea ambelor echipe"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
25.02.2014

Jazvin

CS Energia Rovinari va da piept cu BCM U Piteşti, în cadrul rundei a 20-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Partida este una foarte importantă, în vederea calificării în play-off. Formaţia din Gorj se deplaseatză la Piteşti după ce în runda precedentă a trecut pe teren propriu de Gaz Metan Mediaş cu scorul de 81-71. 

Ermin Jazvin, pivotul echipei antrenate de Florin Nini, a prefaţat acest joc pentru Total Baschet.

Mă aştept la un meci greu. Piteştiul are jucătorii foarte buni, care sunt uniţi, şi care luptă pentru fiecare minge. Ei au câştigat meciuri foarte dificile, consecutiv, iar astfel au demonstrat că sunt valoroşi şi greu de învins. Un lucru îmbucurător este că Rovinariul are o echipă sănătoasă. Partea rea este că nu avem atât de mult timp să ne pregătim pentru meci deoarece jucăm miercure. Personal mă aştept la un meci bun din partea ambelor echipe.

Startul întâlnirii se va da miercuri, de la ora 19:30. Jocul va fi transmis în direct de Digi Sport 2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!