Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ermin Jazvin, integralist în confruntarea cu CSU Sibiu

Radu Bărăian

Radu Bărăian
04.02.2014

Energia Rovinari a cedat pe terenul celor de la CSU Sibiu, la 4 puncte diferență, scor 71-75. Singurul baschetbalist care s-a aflat pe teren de la un capăt la celălalt al meciului a fost bosniacul Rovinariului, Ermin Jazvin

Astfel, în cele 40 de minute petrecute pe parchet, Jazvin a marcat 9 puncte, a recuperat 10 mingi și a pasat decisiv o singură dată, totul pentru un indice la eficiență de 12 unități. Cele 9 puncte le-a marcat cu 4 coșuri de la 2 puncte, respectiv o liberă. 

9 meciuri a jucat Ermin Jazvin pentru Energia Rovinari de la venirea sa în România, timp în care a contabilizat medii de 27:49 minute pe meci, 12.9 puncte, 6.9 recuperări, 0.9 pase decisive, 1.8 mingi pierdute și 14.1 în dreptul eficienței. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!