Stiri

Euroligă: Khimki Moscova a învins la scor pe Olympiakos în derby ul serii (VIDEO)

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
19.01.2018

khimki olympiakos euroliga baschet televizare romania

Khimki Moscova s-a impus categoric pe teren propriu în compania celor de la Olympiacos Piraeus, scor 82-54. Gazdele au trecut la conducere încă de la primul fluier și nu s-au mai lăsat trași înapoi. Alexey Shved a fost liderul rușilor, cu 19 puncte, 3 recuperări și 7 pase decisive, iar de partea cealaltă, Kyle Wiltjer a înscris 11 puncte.

Astfel, Khimki Moscova ajunge la un scor general de 11 victorii și 8 înfrângeri, iar Olympiacos Piraeus se menține pe podium cu 13 victorii și 6 înfrângeri.

Și lituanienii de la Zalgiris Kaunas și-au apărat propriul teren și au învins Valencia Basket, scor 86-82. Meciul a fost unul echilibrat, iar cele două echipe și-au împărțit sferturile, însă gazdele au reușit să se desprindă și să-și adjudece partida. Axel Toupane a fost cel mai bun marcator al lituanienilor, cu 18 puncte, iar Kevin Pangos a încheiat meciul în double double, cu 11 puncte și nu mai puțin de 15 pase decisive. De partea cealaltă, pentru spanioli s-a remarcat Tibor Pleiss, cu 20 de puncte și 3 recuperări.

În urma acestei victorii, Zalgiris Kaunas a adunat 12 victorii și 7 înfrângeri, pe când Valencia Basket are un scor general de 6-13.

Maccabi Tel Aviv este a treia echipa care obține victoria pe teren propriu în această etapă, în compania celor de la Steaua Roșie Belgrad, scor 89-75. Gazdele au dominat în totalitate partida, iar la pauza mare aveau un avantaj de 18 puncte. La revenirea de la vestiare, sârbii au intrat în teren motivați și au reușit să reducă din diferență, însă israelienii și-au reîncărcat bateriile repede și au revenit în joc, câștigând la o diferență de 14 puncte. Pierre Jackson, care a oferit și fazele meciului, a fost liderul gazdelor cu 22 de puncte, o recuperare și 5 pase decisive. Pentru sârbi, Milko Bjelika a înscris 13 puncte .

Cu această victorie, Maccabi Tel Aviv a ajuns la 10 victorii și 9 înfrângeri, iar Steaua Roșie Belgrad la un total de 7 victorii și 12 înfrângeri.

În ultimul meci al serii, FC Barcelona s-a impus pe teren propriu contra nemților de la Brose Bamberg, scor 81-66. Spaniolii au început meciul cu dreptul și nu s-au dat în lături de la conducere, deși oaspeții au dat semne de revenire în actul al treilea. Rakim Sanders s-a remarcat pentru gazde, cu 17 puncte și 2 recuperări, iar de partea cealaltă, Maodo Lo a fost lider, cu 14 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă.

În urma acestui meci, FC Barcelona ajunge la 6 victorii și 13 înfrângeri, pe când Brose Bamberg are un scor total de 7-11.

Ultimele meciuri ale etapei a XIXa a Euroligii se vor juca mâine, 19 ianuarie:

Anadolu Efes Istanbul- Fenerbahce Istanbul, în direct pe Digi Sport 4, de la ora 19:30

Panathinaikos Atena- CSKA Moscova, în direct pe Digi Sport 4, de la ora 21:15

Baskonia Gasteiz- AX Armani Milano

Unicaja Malaga- Real Madrid, în direct pe Look Tv Plus, de la ora 21:45

*foto: euroleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!