Stiri

Euroligă: Real Madrid câştigă derby-ul cu Barcelona (VIDEO)

Eduard Popa

Eduard Popa
15.12.2017

euroliga real madrid barcelona

Patru meciuri au avut loc joi în etapa a XII-a a Euroligii, inclusiv derby-ul Spaniei dintre Real Madrid şi FC Barcelona.

În cea mai spectaculoasă partidă a serii campioana Europei, Fenerbahce Dogus, a pierdut pe teren propriu la un singur punct în faţa lui Zalgiris Kaunas, scor 90-89. Arturas Milaknis a adus victoria lui Zalgiris cu o triplă cu 40 de secunde rămase, iar lituanienii au ajuns astfel la 7-5. Fener a pierdut după o serie de patru victorii consecutive şi a ajuns la 8-4. Kevin Pangos a marcat 22 de puncte cu 7 pase decisive pentru învingători, în timp ce Jan Vesely a marcat 20 de puncte pentru învinşi.

Brose Bamberg a reuşit încă un comeback de excepţie în victoria cu Olympiacos Pireu, scor 67-65. Germanii erau conduşi cu 10 puncte la jumătatea sfertului 4, dar graţie unui run de 13-0 au reuşit să se impună şi să câştige duelul cu grecii. Dorell Wright a adunat 20 de pct şi 7 recuperări pentru câştigători, în timp ce Augustine Rubit a adunat 15 pct.

Unicaja Malaga a reuşit prima victorie după cinci înfrângeri consecutive în compania lui Khimki Moscova, scor 93-84. Nemanja Nedovic a reuşit 21 de puncte şi 7 pase decisive în timp ce James Augustine a adunat 14 pct, 12 recuperări şi 5 intercepţii. Alexey Shven a marcat 28 de puncte, dar a aruncat 5/17 de la 3 puncte.

În sfârşit, Real Madrid s-a impus cu 87-75 în faţa celor de la Barcelona Lassa. Luka Doncic a adunat 16 pct, 6 recuperări şi 7 pase decisive, Felipe Reyes 14 pct şi 8 recuperări iar Trey Thompkins a înscris 12 pct. De partea cealaltă Ante Tomic a fost cel mai bun marcator al Barcelonei, cu 12 puncte, iar Pierre Oriola şi Thomas Heurtel au marcat câte 11 pct fiecare. La pauză scorul a fost 40-38, dar Real a deschis sfertul al treilea cu un run de 8-0 şi nu s-a mai uitat înapoi de la acel moment. Cu această victorie madrilenii ajung la 6-6, în timp ce Barcelona coboară la 4-8.

Luka Doncic a reuşit şi fazele serii, cu un coş de 3 puncte de la propriul panou şi un dublu ankle breaker: 

Alte patru meciuri se joacă în această seară în etapa a XII-a din Euroligă. Două dintre partide, ŢSKA Moscova – Maccabi Tel Aviv, respectiv Panathinaikos – Olimpia Milano, vor fi în direct pe Digi Sport 4, începând cu ora 19:30.

*foto: euroleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!