Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Evan Roquemore, noul jucător de la Phoenix Galați

Cătălin Radulescu

Cătălin Radulescu
03.09.2015

Nou promovata în Liga Națională de Baschet Masculin, Phoenix U Galați a mai perfectat joi încă un transfer. Deși anunțase campania de transferări închisă, managerul și antrenorul principal Florin Nini a mai făcut o mutare prin aducerea lui Evan Roquemore. Jucătorul de peste Ocean, care este originar din statul Nevada, are 24 de ani, 191 cm, 82 kg și evoluează pe postul de fundaș.

Roquemore a jucat în perioada 2010-2014 la Santa Clara Broncos în campionatul nord american și a avut ca medii statistice: 12,1 puncte, 3,3 recuperări și 4,3 pase decisive. De remarcat, că Evan a jucat 135 de meciuri, în 90 dintre acestea reușind double-double.

Echipa gălățeană și-a remaniat serios lotul în această vară când au mai fost transferați: americanii Jay Threatt și Taylor Rohde, sârbii Milos Bojovic, Milos Pesic și Tresic, ucraineanul Yaroslav Lemyk și românii Alin Borșa și Dragoș Onea. Din lot mai fac parte: Țelinoiu, Petică, Bolobiță, Vîrnă, Sava, Bălan, Pieptănaru. Phoenix va disputa vineri un amical în deplasare cu BCM U Pitești.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!