Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Fără Barro, fără probleme. Dan Păltinișanu double-double în Meciul 3 al finalei!

Adrian Micinic

Adrian Micinic
26.05.2013

Dan Păltinișanu a fost autor al unui double-double în Meciul 3 al finalei Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2012/13. Pivotul timișorean al lui BC Mureș a contribuit la succesul, scor 90-63, repurtat la Brazi, în fața lui CSU Ploiești.

În 34 minute de joc, Pălti a avut 5/7 la aruncările din acțiune și 2/2 la linia de pedeapsă pentru un total de 12 puncte. De asemenea, el a adăugat 10 recuperări (trei ofensive), o pasă decisivă, o intercepție și două posesii pierdute pentru 20 la eficiență.

Astfel, în absența senegalezului Ousmane Barro, BC Mureș a beneficiat de contribuții majore din partea celuilalt pivot de meserie al echipei. Este primul double-double stagional pentru Dan, jucător care stabilește un record personal stagional de recuperări. De asemenea, el a bifat cel mai mare număr de minute într-un meci din acest sezon.

De notat că în absența africanului, BC Mureș a avut superioritate la recuperare, având 43-32 la general. În plus, ardelenii au cules 12 recuperări ofensive. Chiar dacă a marcat mai puțin la interior decât adversarul (30-38 la puncte înscrise la punctele marcate din spațiul de trei secunde), trupa lui Srecko Sekulovic s-a descurcat exemplar împotriva echipei cunoscute pentru forța din spațiul de trei secunde.

Foto: mures.stirionline.net 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!