Stiri Cupa României Feminin

F4. Monika Brosovszky: „Cred că am fost obosite după finala de săptămâna trecută”

Paul Olar (Sfântu Gheorghe)

Paul Olar (Sfântu Gheorghe)
14.03.2015

Univ. Vasile Goldiș ICIM Arad a ratat șansa să își apere Cupa României. Gruparea pregătită de Jose Araujo a cedat semifinala cu ACS Sepsi SIC, încheiată la scorul de 80-70.

Prezentă la conferința de presă, Monika Brosovszky a vorbit despre eșecul trupei sale. Experimentata baschetbalistă pune rezultatul pe seama oboselii acumulate, referindu-se la finala din Cupa Europei Centrale.

„Felicitări echipei din Sfântu Gheorghe, care a jucat bine și a câștigat. Le urez multă baftă în finală. Cred că am fost obosite pentru că am jucat deja o finală săptămâna trecută. Probabil că acest lucru s-a văzut la sfârșit. Aceasta este viața sportivă, cu învingători și învinși. Sepsi a câștigat, iar noi trebuie să mergem mai departe. Ne concentrăm la campionat, dar și la partida din finala mică.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!