Stiri Cupa României Feminin

F4. Stefanie Murphy: „Faptul că turneul se ține la Sfântu Gheorghe este un lucru formidabil”

Paul Olar

Paul Olar
13.03.2015

Cea de-a doua semifinală a Cupei României aduce un duel între grupările ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și Univ. Vasile Goldiș ICIM Arad. Confruntarea va avea loc pe terenul covăsnencelor, iar fetele lui Zoran Mikes doresc să profite de pe urma acestui aspect.

Foarte optimistă înaintea partidei este și Stefanie Murphy. Americanca se bucură că are ocazia să activeze în fața propriilor suporteri, declarându-ne următoarele:

„Suntem încântate de oportunitatea de a juca în semifinalele Cupei României. Am început campionatul cu un joc dificil, așa că ne satisface calificarea obținută. De asemenea, faptul că turneul se ține la Sfântu Gheorghe este lucru formidabil. Avem ocazia să jucăm în fața fanilor noștri minunați, deci va fi încântător.”

Eșecul suferit în turul sezonului regulat o determină pe Murphy să înțeleagă dificultatea confruntării de astăzi. Prin urmare, MVP-ul stagiunii regulate spune că Pașcalău și compania și-au făcut atent temele.  

„Jucăm primul meci cu ICIM Arad, o formație ce a reușit să ne învingă într-unul din jocuri. Va fi un test pentru noi, însă ne așteptăm să avem un weekend solid. Ne pregătim intens de ceva vreme și abia așteptăm să intrăm pe teren. Suntem pregătite!”

Fluierul de start al partidei ACS Sepsi SIC vs ICIM Arad se va da la ora 19:30.

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!