Stiri Cupa României Feminin

F4. Zoran Mikes: „Am avut un sentiment că baschetbalistele noastre vor juca eroic”

Paul Olar (Sfântu Gheorghe)

Paul Olar (Sfântu Gheorghe)
14.03.2015

Formația ACS Sepsi SIC le-a oferit o mare bucurie suporterilor din Sfântu Gheorghe. Baschetbalistele îmbrăcate în alb și verde au trecut în semifinalele Cupei României de Univ. Vasile Goldiș ICIM Arad, scor 80-70.

Zoran Mikes, tehnicianul învingătoarelor, se declară bucuros de succes, însă își focalizează atenția către marea finală cu CSU Alba Iulia.

„În primul rând, vreau să spun că am jucat fără Florina Pașcalău. Am avut un sentiment că jucătoarele noastre vor juca eroic. Este pentru a doua oară când avem parte de prelungiri și mă așteptam la o astfel de turnură a partidei. Pot să spun că ne-am pregătit două săptămâni pentru Cupă. Nu știam cum vom reacționa, deoarece era posibil să ne ieșim din ritm.”

Antrenorul bosniac a vorbit la superlative despre ICIM Arad, proaspăta câștigătoare a Cupei Europei Centrale.

„ICIM Arad este o formație puternică, cu jucătoare bune și un antrenor pe măsură. Îmi face plăcere să le întâlnesc. Referitor la statistici, pot să spun că am atins câteva puncte tari. În primul rând, am controlat jocul, nu am pierdut multe mingi, iar la recuperări am stat excelent. Cred că asta a fost o cheie, din prisma faptului că ne-am bucurat de numeroase șanse de a înscrie. Bineînțeles, apar emoții după o astfel de victorie, însă eu sper să ne concentrăm cât mai bine la jocul de astăzi. Ne-am dorit Cupa aici, iar fanii ne-au ajutat enorm în prelungiri.”

*Foto: Gyurko-Henning Balazs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!