Stiri Cupa României Feminin

F8 F. ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, a doua semifinalistă

Silviu Isailă

Silviu Isailă
08.02.2017

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și-a respectat blazonul și a ajuns în semifinalele Cupei României. Baschetbalistele lui Zoran Mikes au trecut miercuri seara de Universitatea Cluj-Napoca, scor 67-49.

Echipa din Sfântu Gheorghe începe cu Janeesa Jeffery, Amanda Thompson, Tyaunna Marshall, Annemarie Godri-Părău și Andreea Huțanu, în timp ce Universitatea Cluj începe cu Gabriela Irimia, Andra Mandache, Brittany Denson, Adrianne Ross și Dajana Butulija

Partida începe cu două aruncări libere marcate de Denson , urmate de un coș de la mare distanță reușit de Jeffery.  După primele trei minute de joc, scorul era în continuare 3-2, startul partidei fiind sărac din punct de vedere al punctelor marcate. Huțanu și Thompson au creat un avantaj de 7 puncte echipei gazdă, scor 11-4, Dragan Petricevic fiind nevoit să ceară timp de odihnă. Echipa antrenată de Zoran Mikes a continuat evoluția bună de până atunci, desprizându-se la 13 puncte până la finalul primului act, scor 20-7.

Sfertul secund a început cu o aruncare de la mare distanță reușită de Jeffery, scorul fiind 23-7. Dajana Butulija a redus din handicap, scr 23-11, cu aproximativ șase minute rămase din sfert, însă echipa gazdă și-a refăcut rapid avantajul, scor 27-11. Până la finalul primei repriza, Sepsi SIC și-a mărit avantajul la 24, scor 39-15.

După reluarea partidei, Brittany Denson a fost sancționată cu fault antisportiv. Annemarie Godri-Părău a marcat cele două libere, Amanda Thompson a finalizat din acțiune, iar Andrea Huțanu a dus scorul la 45-15. Scorul după terminarea penultimul act al confruntării a fost 57-26. Întrucât Sepsi a condus la o diferență atât de mare, ultimul sfert nu a mai contat, gazdele mărșăluind până la final.

Janeesa Jeffery a fost cea mai bună marcatoare a învingătoarelor, prin cele 15 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive. Tyaunna Marshall a adăugat 14 puncte și 3 recuperări.

De partea cealaltă, Dajana Butulja a strâns 19 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive. Andra Mandache a izbutit 10 puncte și 4 recuperări.

*Foto: Gyurkó-Henning Balázs powered by Crow Security

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    BRAVO FETELOR !
    Va felicitam pentru superbul joc si rezultatul convingator!! Petricevic prin comportamentul lui obisnuit in timpul imnului echipei si al spectatorilor a reusit sa strice atmosfera momentana,dar sarbatoarea nu a putut sa opreasca!!! Succes in continuare !!

    cu 7 ani în urmă (09.02.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Succes!!
    Pânã In finalã la fel si dupã...

    cu 7 ani în urmă (09.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!