Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Zoran Mikes: „Nu există niciun favorit în acest turneu”

Eduard Popa

Eduard Popa
20.02.2018

zoran mikes sepsi sfantu gheorghe

În perioada 22-25 februarie va avea loc la Sfântu Gheorghe turneul final al Cupei României la baschet feminin.

Zoran Mikes, antrenorul echipei care va găzdui turneul, Sepsi Sfântu Gheorghe, a vorbit la conferința de presă dinaintea startului competiției despre faptul că echipa sa a jucat în mai multe meciuri decât adversarele, dar și că a avut 7 jucătoare convocate la loturile naționale:

„Cred că faptul că am jucat mai multe meciuri ne-a ajutat să jucăm mai bine pentru că am închegat mai bine echipa iar echipele pe care le-am întâlnit ne-au făcut să ne ridicăm nivelul. Am avut mai multe jucătoare la loturile naționale în ultimele zile, unele dintre ele au jucat mai multe minute, altele mai puține. Programul nu este neapărat în favoarea noastră, dar cred că avem caracterul necesar să trecem peste acest dezavantaj.”

Chiar dacă are o singură înfrângere în LNBF și avantajul terenului propriu, Mikes consideră că echipa sa nu are prima șansă în acest turneu:

„Nu există niciun favorit în acest turneu. Dacă vrei să câștigi Cupa, trebuie să câștigi trei jocuri. Primul joc e foarte important, apoi fiecare joc trebuie luat pas cu pas. Pentru unele echipe va fi un avantaj că nu au avut jucătoarele la lotul național și au putut să pregătească mai bine turneul. Suporterii sunt foarte importanți iar energia fanilor este crucială. Energia în plus care ne-o vor aduce tribunele se va simți cu siguranță. Sper să fie sala plină.”

Sepsi Sic va întâlni încă din sferturi rivala U Cluj-Napoca. Meciul se va juca joi, de la ora 20:00 și va fi transmis pe Digi Sport.

*foto: Lukasz Lubinski

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!